Over ons

Meer dan een webshop

Plakjestickers.nl is een webshop, gespecialiseerd in het ontwerpen en aanbieden van stickers die jouw voertuig de ‘finishing touch’ geven. Personalize your motion.

Van boten, auto’s tot scooters. Alles wat rolt kan bij ons terecht voor een stijlvolle sticker. Want zeg nou zelf, zo saai als de buurman wil niemand rondrijden toch?

Plakjestickers.nl maakt jouw voertuig uniek en gepersonaliseerd. Excentriek of ingetogen, voor ieder wat wils. Onze designs zijn uiteenlopend zodat er voor iedereen wat te kiezen valt. De keuze uit 27 kleuren zorgt ervoor dat er altijd een kleur is die bij jou en je voertuig past. 

Plakjestickers.nl is in 2018 begonnen als Custom Vespa Stickers (CVS), waar voornamelijk stickers voor Vespa’s geproduceerd werden. Tot op de dag van vandaag ligt daar nog steeds onze focus én passie.

Naast een webshop, hebben we een aantal scooter bedrijven aangesloten als verkoop- en montagepunt van onze stickers. Ben je op zoek naar gepersonaliseerde scooter stickers? Onze partners kunnen jou daarmee helpen!

Naamswijziging

Als snel kwamen er aanvragen binnen voor andere scooter stickers. Het merk Vespa werd minder belangrijk in onze naam en op een gegeven moment zelfs misleidend. De naam customvespastickers.nl suggereerde dat wij alleen stickers leverde voor Vespa (motor)scooters. Dit was uiteraard niet het geval! 

Om verwarring te voorkomen hebben wij onze website en social media kanalen omgetoverd tot PlakjeScooter.nl en @plakjescooter.

Na meerdere aanvragen voor auto, motor, boot en Biro(!) stickers zijn wij de website uit gaan breiden, medio 2020, naar andere markten. Vandaar de naam; plakjestickers.nl.

Team & drijfveren

Ons team bestaat uit 2 broers, een flexibele hulp en een aantal ondersteunende (productie)bedrijven om ons heen. 

De focus ligt binnen ons team op kwaliteit en service. Prijsvechten laten we aan andere over.
Waarom?
Wij willen een kwaliteit en service leveren waar we trots op kunnen zijn. Om deze normen te waarborgen is het niet mogelijk om te concurreren op prijs.
Probeer vooral onze stickers uit!

Productcategorie
Type sticker
Productcategorie
Type sticker