Gratis verzending vanaf €15!

Over ons

Meer dan een webshop

Plakjestickers.nl is een webshop, gespecialiseerd in het ontwerpen en aanbieden van stickers die jouw voertuig de ‘finishing touch’ geven. Personalize your motion.

Van boten, auto’s tot scooters. Alles wat rolt kan bij ons terecht voor een stijlvolle sticker. Want zeg nou zelf, zo saai als de buurman wil niemand rondrijden toch?

Plakjestickers.nl maakt jouw voertuig uniek en gepersonaliseerd. Excentriek of ingetogen, voor ieder wat wils. Onze designs zijn uiteenlopend zodat er voor iedereen wat te kiezen valt. De keuze uit 27 kleuren zorgt ervoor dat er altijd een kleur is die bij jou en je voertuig past. 

Plakjestickers.nl is in 2018 begonnen als Custom Vespa Stickers (CVS), waar voornamelijk stickers voor Vespa’s geproduceerd werden. Tot op de dag van vandaag ligt daar nog steeds onze focus én passie.

Naast een webshop, hebben we een aantal scooter bedrijven aangesloten als verkoop- en montagepunt van onze stickers. Ben je op zoek naar gepersonaliseerde scooter stickers? Onze partners kunnen jou daarmee helpen!

De verschillende gevoerde logo's (2018 - Heden)

Naamswijziging

Als snel kwamen er aanvragen binnen voor andere scooter stickers. Het merk Vespa werd minder belangrijk in onze naam en op een gegeven moment zelfs misleidend. De naam customvespastickers.nl suggereerde dat wij alleen stickers leverde voor Vespa (motor)scooters. Dit was uiteraard niet het geval! 

Om verwarring te voorkomen hebben wij onze website en social media kanalen omgetoverd tot plakjescooter.nl en @plakjescooter.

Na meerdere aanvragen voor auto, motor, boot, camper en Biro(!) stickers zijn wij de website uit gaan breiden, medio 2020, naar andere markten. Vandaar de naam; plakjestickers.nl.

Team & drijfveren

Ons team bestaat uit 2 broers, productiemedewerkers en aantal marketing en webdevelopment freelancers.

De focus ligt binnen ons team op kwaliteit en service. Prijsvechten laten we aan andere over.
Waarom?
Wij willen een kwaliteit en service leveren waar we trots op kunnen zijn. Om deze normen te waarborgen is het niet mogelijk om te concurreren op prijs.
Probeer vooral onze stickers uit!

Reviews

We vinden het belangrijk dat reviews een zo goed mogelijk beeld geven over onze producten en service. Onze beoordelingen worden daarom, onpartijdig, beheerd door WebwinkelKeur.

Webwinkelkeur heeft maatregelen getroffen om de echtheid van reviews te garanderen. Welke maatregelen dit zijn lees je hier.

Onze klanten worden niet beloond voor het schrijven van reviews. Er worden geen kortingen of andere cadeautjes gegeven.

Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker
Productcategorie
Type sticker
Eigenschappen – Type sticker