Plak je scooter

Scooter stickers

Snel navigeren

Navigeer snel naar onze populairste scooter
stickers of bekijk al onze stickers

Vespa Sprint

Piaggio Zip

Vespa look-a-like

Op zoek naar STICKERS voor een andere scooter?

In-house production

Al onze stickers worden door ons ontworpen en met de hand gemaakt, echt vakwerk dus!

Premium kwaliteit

De beste kwaliteit voor de beste prijs; dát is waar het bij ons om draait!

Persoonlijk advies

Weet je niet welke sticker perfect bij jou past?
Laat je adviseren door onze medewerkers!

Snelle levering

Binnen 3 werkdagen plakken!

Hoe het werkt

Stel zelf je stickers samen! Je kunt kiezen uit 400+ kleurencombinaties en

Wij verwerken jouw order met ongekende precisie!

Verzending via brievenbuspakketje, hierdoor hoef jij niet thuis te zijn op het moment van bezorging!

Plak & geniet!
–> Plakinstructies vind je hier

Scooter stickers bij plakjestickers.nl

Rij jij naar school, naar werk of tour jij een rondje door de stad en kom je continue dezelfde scooter tegen? Saai! Kies voor iets unieks en personaliseer jouw scooter met de stickers van plakjestickers.nl. Plakjestickers.nl heeft de stickers die passen bij ieder model scooter en bij iedere persoonlijkheid.

Houd jij juist van opvallen? We hebben de juiste custom, op maat gemaakte stickers, voor jouw scooter. Kies voor een Neon (fluorescerende) kleur om jouw scooter er echt uit te laten springen.

Houd jij liever van een iets ingetogenere kleur? Met keuze uit 27 kleuren zit er altijd een kleur bij die past bij jouw persoonlijkheid en wensen. Ingetogen kleuren zijn bijvoorbeeld zwart, antraciet metallic, zilver metallic, donker blauw, rood en ga zo maar door. Deze kleuren kunnen jouw scooter prima voorzien van een ‘stylish’ stickersetje of een strakke striping.

De reflective kleuren zijn ‘normaal’ in het donker, maar komen tot leven wanneer ze in een flits of het licht terecht komen. Deze ‘special effects’ maken jouw scooter echt uniek! Deze stickers zijn voor de echte trendsetters met (Akrapovic) sport uitlaten, (Level10) LED-verlichting en andere accessoires.

In de configurator kun je iedere sticker zelf samenstellen. Kies de gewenste kleur en indien mogelijk ook accent- en tekstkleuren. Wanneer je een tekstkleur in kunt stellen, is het ook mogelijk om je eigen tekst en/of naam in de sticker te verwerken. Door de keuze uit 27 kleuren kun je bij twee verschillende kleur vlakken (hoofd- en accentkleuren) kiezen uit meer dan 700 kleuren combinaties. Kun je uit drie kleuren kiezen? Dan kun je zelfs meer dan 19000 kleurencombinaties samenstellen!

De meeste stickers die wij verkopen zijn geïnspireerd op originele stickers, maar dan verbeterd door onze designers. Andere stickers van ons vullen de originele stickers en lijnen van de scooter perfect aan! Onze designers hebben meerdere unieke designs ontworpen die perfect afgestemd zijn op het lijnenspel van jouw scooter.

Mocht jouw gewenste sticker er niet bij staan? Niet getreurd. De genen van Custom Vespa Stickers (CVS) zitten er nog steeds in! Nog steeds staan we klaar om unieke, custom, designs te realiseren voor klanten die écht iets anders willen dan normaal verkrijgbaar. Neem contact met ons op om het te realiseren.

Wil je je scooter een complete make-over geven? Zorg dan dat je een bepaalde accentkleur op meerdere plekken terug laat komen. Bijvoorbeeld wielstickers én striping in dezelfde kleur matchen perfect en veranderen het totale voorkomen van jouw scooter. Je kan ook voor een compleet stickerpakket kiezen, waar alle benodigde stickers voor een nieuw uiterlijk bij inbegrepen zitten.

Laat jij je liever verassen? Kies de mystery box en wij stellen een mooi pakket samen voor jouw scooter! Interessant: de mystery box bevat altijd meer waarde dan het betaalde bedrag.

Weet je niet wat je moet kiezen? Neem contact met ons op voor advies en vragen!

Als stickerproducent kunnen we natuurlijk ook uw bedrijfsnaam verzorgen op jouw scooter. Een compleet logo verwerkt in een (bestaande) stickerset of losse stickers van een logo behoren beide tot de mogelijkheden. Stuur ons een bericht met de wensen en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Heb jij geen bedrijf maar wel social media kanalen zoals Instagram, Snapchat, Tiktok of Youtube? Wij hebben niet alleen losse ‘naam stickers’ ofwel ‘social stickers’ maar het is ook mogelijk om jouw social media kanaal (subtiel) te verwerken in een stickerset.

Naast de serieuze, stijlvolle en gepersonaliseerde stickers houden wij ook wel van een beetje humor! Onder ‘styling stickers’ vind jij allemaal ludieke, kleine stickers die het leven net iets minder saai maken.

Wij dagen jou uit om de mooiste stickers samen te stellen! Denk je dat het gelukt is? Stuur ons mooie foto’s van het eind resultaat op jouw scooter. De mooiste foto’s worden gepost op onze socials